Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти
Інженерно-технологічний факультет
Кафедра харчових технологій. Магістри
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 13.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинів
Біленко, Антон Олександрович
;
Bilenko, Anton
2020
Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбуза
Варнавська, Ірина Анатоліївна
;
Varnavska, Iryna
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурми
Мартела, Юрій Демидович
;
Martela, Yurii
2020
Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировини
Швець, Сергій Сергійович
;
Shvets, Serhii
2021
Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищах
Кордюкова, Валерія Сергіївна
;
Kordiukova, Valeriia
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2022
Обґрунтування технології отримання рисового солоду
Гусакова, Катерина Андріївна
;
Husakova, Kateryna
2022
Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторів
Олійник, Андрій Анатолійович
;
Oliinyk, Andrii
2023
Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Шаповал, Ярослав Романович
;
Shapoval, Yaroslav
Перегляд
Автор
1
Bilenko, Anton
1
Filipchuk, Vitalii
1
Husakova, Kateryna
1
Kordiukova, Valeriia
1
Lapenko, Matvii
1
Martela, Yurii
1
Oliinyk, Andrii
1
Polishchuk, Viktoriia Viktorivna
1
Samsonenko, Snizhana Serhiivna
1
Shapoval, Yaroslav
.
далі >
Тема
13
сушіння
6
doslidzhennia
6
дослідження
4
tekhnolohiia
4
технологія
3
temperatura
3
температура
2
efektyvnist
2
kharchovi dobavky
2
kombinovane NVCh-konvektyvne sush...
.
далі >
за датою випуску
6
2020
4
2023
2
2022
1
2021