Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 13.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Обґрунтування технології повітряного зерна амаранту з використанням плазмохімічного оброблення розчинівБіленко, Антон Олександрович; Bilenko, Anton
2020Обґрунтування процесу виробництва кондитерських виробів шляхом переробки сировини насіння гарбузаВарнавська, Ірина Анатоліївна; Varnavska, Iryna
2020Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основіЛапенко, Матвій Павлович; Lapenko, Matvii
2020Обґрунтування процесу виробництва продовольчіх чіпсів з перемеленої сировини хурмиМартела, Юрій Демидович; Martela, Yurii
2020Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниШвець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2021Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахКордюкова, Валерія Сергіївна; Kordiukova, Valeriia
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav