Перегляд зібрання за групою - Теми khlib

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Використання диспергованого зерна амаранту для виробництва пшеничного хлібаГезь, Яна Василівна; Hez, Yana Vasylivna
2023Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii
2023Обґрунтування процесу диспергування зерна пшениці при виробництві хлібаКонончук, Анастасія Сергіївна; Kononchuk, Anastasiia Serhiivna
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia
2022Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групиЯрошенко, Аліна Віталіївна; Yaroshenko, Alina Vitaliivna
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаСатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняноїДмитрик, Тетяна Сергіївна; Dmytryk, Tetiana
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениціПіддубцев, Володимир Олександрович; Piddubtsev, Volodymyr
2022Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейСпорник, Вікторія Олександрівна; Spornyk, Viktoriia
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2024Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житньогоАнтоненко, Анастасія Ігорівна; Antonenko, Anastasiia