Перегляд зібрання за групою - Теми temperatura

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 40  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2008Вплив температури культивування на вірулентність мікобактерійТкаченко, Олексій Андрійович; Tkachenko, Oleksiy; Глебенюк, Володимир Володимирович; Hlebeniuk, Volodymyr
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2020Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблукЛеснік, Костянтин Володимирович; Lesnik, Kostiantyn
2020Обґрунтування енергозберігаючої технології виробництва комплексних преміксівКурочка, Ірина Вікторівна; Kurochka, Iryna
2020Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів автоматизованої системи забезпечення мікроклімату в свинарникуБілоус, Ілля Михайлович; Bilous, Illia
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia
2023Обґрунтування процесу мікронізації бобів соїМурадян, Богдан Володимирович; Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюваннямДорошенко, Євгеній Васильович; Doroshenko, Yevhenii
2023Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»Романенко, Олексій Сергійович; Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2022Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуваннямРухлінський, Владислав Вадимович; Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2020Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основіЛапенко, Матвій Павлович; Lapenko, Matvii
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2023Обґрунтування процесу інфрачервоного сушіння насіннєвого зерна кукурудзиШугай, Сергій Валентинович; Shuhai, Serhii Valentynovych
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia
2023Обґрунтування технології виробництва амарантової оліїСиромолот, Валерій Миколайович; Syromolot, Valerii Mykolaiovych
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna