Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми temperatura
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 40
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2008
Вплив температури культивування на вірулентність мікобактерій
Ткаченко, Олексій Андрійович
;
Tkachenko, Oleksiy
;
Глебенюк, Володимир Володимирович
;
Hlebeniuk, Volodymyr
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Кононович, Ростислав Олександрович
;
Kononovych, Rostyslav
2023
Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктів
Гордієнко, Аліна Олексіївна
;
Hordiienko, Alina
2020
Обґрунтування впливу попередньої обробки на якість сушених яблук
Леснік, Костянтин Володимирович
;
Lesnik, Kostiantyn
2020
Обґрунтування енергозберігаючої технології виробництва комплексних преміксів
Курочка, Ірина Вікторівна
;
Kurochka, Iryna
2020
Обґрунтування конструктивно-технологічних параметрів автоматизованої системи забезпечення мікроклімату в свинарнику
Білоус, Ілля Михайлович
;
Bilous, Illia
2024
Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерів
Залужна, Наталія Ігорівна
;
Zaluzhna, Nataliia
2023
Обґрунтування процесу мікронізації бобів сої
Мурадян, Богдан Володимирович
;
Muradian, Bohdan Volodymyrovych
2020
Обґрунтування процесу обробки бобів сої інфрачервоним випромінюванням
Дорошенко, Євгеній Васильович
;
Doroshenko, Yevhenii
2023
Обґрунтування процесу підготовки зерна до зберігання в умовах ТОВ «Павлоградзернопродукт»
Романенко, Олексій Сергійович
;
Romanenko, Oleksii Serhiiovych
2022
Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням
Рухлінський, Владислав Вадимович
;
Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2020
Обґрунтування процесу сушіння кизилу та продуктів на його основі
Лапенко, Матвій Павлович
;
Lapenko, Matvii
2020
Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням
Філіпчук, Віталій Петрович
;
Filipchuk, Vitalii
2021
Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві круп
Лебедєв, Євгеній Вячеславович
;
Lebediev, Yevhenii
2020
Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюванням
Яроцька, Катерина Юріївна
;
Yarotska, Kateryna
2023
Обґрунтування процесу інфрачервоного сушіння насіннєвого зерна кукурудзи
Шугай, Сергій Валентинович
;
Shuhai, Serhii Valentynovych
2024
Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хліба
Мирошниченко, Юлія Костянтинівна
;
Myroshnychenko, Yuliia
2023
Обґрунтування технології виробництва амарантової олії
Сиромолот, Валерій Миколайович
;
Syromolot, Valerii Mykolaiovych
2023
Обґрунтування технології виробництва ананасового джему
Товстоног, Владислав Олександрович
;
Tovstonoh, Vladyslav
2020
Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів сої
Рябенко, Анна Сергіївна
;
Riabenko, Anna