Кафедра харчових технологій. Магістри : [203] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 203
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівАнтоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna
2021Обґрунтування процесу термобарометричної обробки зерна вівса при виробництві крупЛебедєв, Євгеній Вячеславович; Lebediev, Yevhenii
2021Обґрунтування технології виробництва комбікормів з використанням пектиновмісної сировиниКретова, Лариса Юріївна; Kretova, Larysa
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКононович, Ростислав Олександрович; Kononovych, Rostyslav
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2021Обґрунтування використання відходів від виробництва конопляної олії у технології кондитерських виробівДіканова, Олександра Володимирівна; Dikanova, Oleksandra
2021Обґрунтування технології переробки зерна в борошно з заданими показниками якостіДегтярюк, Максим Олексійович; Dehtiariuk, Maksym
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для виробництва рибних напівфабрикатівАлександрова, А. О.; Aleksandrova, A. O.
2021Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів, збагачених біологічно-активними речовинамиІванов, А. М.; Ivanov, A. M.
2021Обґрунтування технології виробництва шоколаду з додаванням продуктів переробки виноградуСметанко, Богдан Олексійович; Smetanko, Bohdan
2021Обґрунтування процесу переробки зерна кукурудзи для виробництва крохмалю та фруктозиФурсов, Олексій Вадимович; Fursov, Oleksii
2021Валоризація побічних продуктів переробки зерна амарантуЧереута, Дмитро Володимирович; Chereuta, Dmytro
2021Обґрунтування технології виробництва панірувальних сумішей з додаванням солоду для м’ясних напівфабрикатівЮщенко, Карина Олегівна; Yushchenko, Karyna
2021Обґрунтування технології виробництва йогуртів на основі рослинної сировиниМаліс, Валерія Андріївна; Malis, Valeriia
2021Обґрунтування технології виготовлення цукрового печива функціонального призначенняЯнда, Яна Анатоліївна; Yanda, Yana
2021Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошнаЧерноброва, А. Д.; Сhernobrova, A.
2021Обґрунтування технології виготовлення соків та напоїв функціонального призначенняЧеркас, Євгеній Олегович; Cherkas, Yevhenii
2021Обґрунтування безвідходної технології переробки макухи соняшника з отриманням олії з метою збільшення виходу готового продуктуЦиганков, Дмитро Євгенійович; Tsyhankov, Dmytro
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 203