Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 161
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Обґрунтування технології виробництва хліба із пророслого зерна пшениці з метою його збагачення біологічно активними речовинамиСуворов, Руслан Васильович; Suvorov, Ruslan
2021Обґрунтування технології виробництва халви із насіння нішевих культурРуснак, Діана Ігорівна; Rusnak, Diana
2021Обґрунтування технології та вибір раціональних способів зберігання насіння промислових конопельРалько, Наталя Юріївна; Ralko, Natalia
2020Обґрунтування процесу термічної обробки фуражного зерна інфрачервоним випромінюваннямЯроцька, Катерина Юріївна; Yarotska, Kateryna
2020Обґрунтування процесу виробництва яблучних чіпсів з перемеленої яблучної сировиниШвець, Сергій Сергійович; Shvets, Serhii
2020Обґрунтування процесу та оптимізація режимів обробки зернових кормових сумішей екструдуваннямШапошніков, М. Л.; Shaposhnikov, M.
2020Обґрунтування процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюваннямФіліпчук, Віталій Петрович; Filipchuk, Vitalii
2020Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів,збагачених насінням чіаСвєженцев, Владислав Олександрович; Sviezhentsev, Vladyslav
2020Обґрунтування технології морозива з пророщеним зерном житаСамсоненко, Юлія Олександрівна; Samsonenko, Yuliia
2020Обґрунтування технології виробництва кормових продуктів з бобів соїРябенко, Анна Сергіївна; Riabenko, Anna
2020Обґрунтування процесів виробництва харчових напівфабрикатів з плодоовочевої сировиниРуснак, Ростислав Анатолійович; Rusnak, Rostyslav
2020Обґрунтування технології екструзійних картопляних продуктів підвищеної харчової цінностіРомашко, Артур Євгенович; Romashko, Artur
2021Обґрунтування технології виробництва пшеничного борошна цільового призначення для хлібобулочних та кондитерських виробівПричина, Юлія Сергіївна; Prychyna, Yuliia
2021Обґрунтування процесів виробництва житнього солоду для використання у технології харчових концентратівПироженко, Анастасія Володимирівна; Pyrozhenko, Anastasiia
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2021Обґрунтування використання проміжних продуктів виробництва конопляного ядра у технології виробництва функціональних харчових продуктівПилипенко, Марина Леонідівна; Pylypenko, Maryna
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2021Обґрунтування процесу фракційного розділення та очистки зерна для покращення його фізико-механічних властивостейКошулько, Віталій Сергійович; Koshulko, Vitalii
2021Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняКостіна, Таїсія Віталіївна; Kostina, Taisiia
2021Обґрунтування технології зберігання зерна з використанням холоду та суміші газів в зерносховищахКордюкова, Валерія Сергіївна; Kordiukova, Valeriia
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 161