Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 161
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинівМаркін, Антон Миколайович; Markin, Anton
2022Технологія виробництва поживного та оздоровчого смузі з використанням різної харчової сировиниКоротков, Олександр Олегович; Korotkov, Oleksandr
2022Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в оліюКоваленко, Римма Вадимівна; Kovalenko, Rymma
2022Обґрунтування технології виробництва грильяжних цукерок на основі насіння олійних культурКоваленко, Наталія Валеріївна; Kovalenko, Nataliia
2022Обґрунтування технології післязбирального обробітку і зберігання насіння сої обробленої в електричному полі надвисокої частотиКарпук, Максим Олександрович; Karpuk, Maksym
2022Обґрунтування технології отримання рисового солодуГусакова, Катерина Андріївна; Husakova, Kateryna
2022Обґрунтування технології цукрового печива збагаченого новими видами харчових волоконГончар, Марія Олегівна; Honchar, Mariia
2022Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаськоїБуца, Марина Олександрівна; Butsa, Maryna
2022Обґрунтування технології післязбирального дозрівання та зберігання насіння соняшника із застосуванням біопрепаратівБец, Євгеній Сергійович; Bets, Yevhenii
2022Обґрунтування технології виробництва гречаних пластівців з використанням інфрачервоного випроміненняАнтоненко, Андрій Анатолійович; Antonenko, Andrii
2022Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групиЯрошенко, Аліна Віталіївна; Yaroshenko, Alina Vitaliivna
2022Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошномСтрижак, Анна-Кристина Геннадіївна; Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna
2022Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуваннямРухлінський, Владислав Вадимович; Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych
2022Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культурПозднякова, Альона Олександрівна; Pozdniakova, Alona Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології біологічно цінних безглютенових снеківПекар, Катерина Русланівна; Pekar, Kateryna Ruslanivna
2022Обґрунтування процесу очищення зерна пшениці від прицепника широколистого методом віброударного сепаруванняМикало, Андрій Володимирович; Mykalo, Andrii Volodymyrovych
2022Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковиниІльченко, Юлія Олегівна; Ilchenko, Yuliia Olehivna
2022Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберіганняБєлий, Сергій Сергійович; Bielyi, Serhii Serhiiovych
2022Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуБезжовча, Дар’я Олександрівна; Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
2022Обґрунтування технології виробництва сухого пророщеного зерна пшениці та застосування його при виробництві хлібобулочних виробівАнтоненко, Вікторія Артемівна; Antonenko, Viktoriia Artemivna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 161