Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 161
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодівШаповал, Ярослав Романович; Shapoval, Yaroslav
2023Обґрунтування технології переробки чуфи у харчові продуктиЧорна, Валерія Віталіївна; Chorna, Valeriia
2023Обґрунтування параметрів використання мікронізованих пластівців з насіння зернобобових культур при виробництві функціональних харчових продуктівСтупаєва, Юлія Ігорівна; Stupaieva, Yuliia
2023Обґрунтування технології вилучення олії із насіння промислових конопель методом пресуванняРожик, Анатолій Віталійович; Rozhyk, Anatolii
2023Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів із застосуванням фруктових і овочевих порошківПричина, Роман Віталійович; Prychyna, Roman
2023Обґрунтування технології пшеничного хліба із використанням високодисперсного порошку грибів гливиНовицька, Анастасія Олегівна; Novytska, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових продуктів із мікронізованої гречаної крупиНікітін, Юрій Володимирович; Nikitin, Yurii
2023Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походженняМацюк, Христина Василівна; Matsiuk, Khrystyna
2023Обґрунтування технології виробництва цукатів із овочевої сировиниМайдан, Анастасія Олексіївна; Maidan, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пюре на основі топінамбуруЖуравльова, Анна Сергіївна; Zhuravlova, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківЕргашева, Камілла Жалаліддінівна; Erhasheva, Kamilla
2023Обґрунтування процесів сухої очистки та гідротермічної обробки зерна в круп’яному виробництвіБерезовська, Карина Максимівна; Berezovska, Karyna
2022Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтівСухаренко, Анастасія Дмитрівна; Sukharenko, Anastasiia
2022Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейСпорник, Вікторія Олександрівна; Spornyk, Viktoriia
2022Обґрунтування технології бісквітних напівфабрикатів збагачених нетрадиційними видами борошнаСвисенко, Олена Вікторівна; Svysenko, Olena
2022Обґрунтування технології виробництва пастили на основі томатного соусуРуденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetiana
2022Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амарантуРодигін, Олександр Андрійович; Rodyhin, Oleksandr
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2022Обґрунтування процесу виробництва солоду із застосуванням біокаталізаторівОлійник, Андрій Анатолійович; Oliinyk, Andrii
2022Обґрунтування технології виробництва шоколадної пасти з содовим наповнювачемКірьянова, Катерина; Kirianova, Kateryna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 161