Перегляд зібрання за групою - Теми boroshno

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 22  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хлібаВеретельник, Анастасія Сергіївна; Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna
2024Вплив гідротермічної обробки на зерно пшениці з низькими показниками якостіДжус, Олександра Миколаївна; Dzhus, Oleksandra Mykolaivna
2023Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii
2021Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошнаКлименко, Орина Юріївна; Klymenko, Oryna
2021Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошнаКапітанова, Тетяна Миколаївна; Kapitanova, Tetiana
2024Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошноЯнченко, Артем Юрійович; Yanchenko, Artem
2024Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типуГолота, Петро Петрович; Holota, Petro
2020Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амарантуОмельчук, В’ячеслав Станіславович; Omelchuk, Viacheslav
2021Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначенняМирошниченко, Вероніка Анатоліївна; Myroshnychenko, Veronika
2021Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначенняКостіна, Таїсія Віталіївна; Kostina, Taisiia
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2024Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексівНаливайко, Олександр Валерійович; Nalyvaiko, Oleksandr
2023Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавкамиВовк, Каріна Сергіївна; Vovk, Karina
2022Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішейСпорник, Вікторія Олександрівна; Spornyk, Viktoriia
2024Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречкиГервольська, Кристина Анатоліївна; Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2022Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошномОрлянський, Ростислав Сергійович; Orliansky, Rostyslav
2023Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста ДніпроЧубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna