Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Перегляд зібрання за групою - Теми boroshno
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 1 до 20 із 22
далі >
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2024
Вплив борошна бобових культур на якісні показники пшеничного хліба
Веретельник, Анастасія Сергіївна
;
Veretelnyk, Anastasiia Serhiivna
2024
Вплив гідротермічної обробки на зерно пшениці з низькими показниками якості
Джус, Олександра Миколаївна
;
Dzhus, Oleksandra Mykolaivna
2023
Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале
Чернець, Сергій Олександрович
;
Chernets, Serhii
2021
Обґрунтування впливу гранулометричного складу продуктів розмелу на якість пшеничного хлібопекарського борошна
Клименко, Орина Юріївна
;
Klymenko, Oryna
2021
Обґрунтування впливу добавок борошна бобових культур на показники якості пшеничного борошна
Капітанова, Тетяна Миколаївна
;
Kapitanova, Tetiana
2024
Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно
Янченко, Артем Юрійович
;
Yanchenko, Artem
2024
Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типу
Голота, Петро Петрович
;
Holota, Petro
2020
Обґрунтування технології безглютенового печива з біологічно активованим зерном амаранту
Омельчук, В’ячеслав Станіславович
;
Omelchuk, Viacheslav
2021
Обґрунтування технології виробництва борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення
Мирошниченко, Вероніка Анатоліївна
;
Myroshnychenko, Veronika
2021
Обґрунтування технології виробництва вафельних виробів функціонального призначення
Костіна, Таїсія Віталіївна
;
Kostina, Taisiia
2024
Обґрунтування технології виробництва житньої крупи
Ткаченко, Вікторія Володимирівна
;
Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2024
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії
Цуприк, Альона Олександрівна
;
Tsupryk, Alona
2024
Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготування
Бабенко, Вадим Олегович
;
Babenko, Vadym
2024
Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексів
Наливайко, Олександр Валерійович
;
Nalyvaiko, Oleksandr
2023
Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавками
Вовк, Каріна Сергіївна
;
Vovk, Karina
2022
Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей
Спорник, Вікторія Олександрівна
;
Spornyk, Viktoriia
2024
Обґрунтування технології переробки і оцінка якості продуктів з некондиційного зерна гречки
Гервольська, Кристина Анатоліївна
;
Hervolska, Krystyna Anatoliivna
2022
Обґрунтування технології хлібобулочних виробів збагачених гречаним борошном
Орлянський, Ростислав Сергійович
;
Orliansky, Rostyslav
2023
Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро
Чубук, Андрій Андрійович
;
Chubuk, Andrii
2023
Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»
Девятка, Катерина Олександрівна
;
Deviatka, Kateryna