Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 164
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїновихСалигіна, Тамара Павлівна; Salyhina, Tamara Pavlivna
2025Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівцівСабанцева, Вікторія Олександрівна; Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna
2025Вплив надвисокочастотного випромінювання на властивості зерна пшениціСабадаш, Дарина Віталіївна; Sabadash, Daryna Vitaliivna
2025Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробкиРуднєв, Дмитро Олександрович; Rudniev, Dmytro Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва печива з використанням вторинної рослинної сировиниРудковська, Дар’я Сергіївна; Rudkovska, Daria Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва супу-пюре швидкого приготуванняРубан, Катерина Сергіївна; Ruban, Kateryna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів макаронних з антиоксидантними властивостямиПуцова, Анна Сергіївна; Putsova, Anna Serhiivna
2025Удосконалення технології виробництва хліба пшенично-житньогоПрокопюк, Вероніка Романівна; Prokopiuk, Veronika Romanivna
2025Удосконалення технології виробництва овочів сушенихМойса, Роман Юрійович; Moisa, Roman Yuriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва продукту кисломолочного комбінованого функціонального призначенняМихайленко, Софія Юріївна; Mykhailenko, Sofiia Yuriivna
2025Проєкт цеху з виробництва олії лляноїМирний, Максим Олегович; Myrnyi, Maksym Olehovych
2025Обґрунтування технології виробництва виробів слоєних на основі борошна житньогоМалогоненко, Денис Олександрович; Malohonenko, Denys Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва печива з використанням рослинного протеїнуЛобода, Діана Русланівна; Loboda, Diana Ruslanivna
2025Обґрунтування технології виробництва чипсів м’ясних методом інфрачервоного сушінняКутафіна, Любов Сергіївна; Kutafina, Liubov Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням сухих яйцепродуктівКриштофор, Вікторія Олександрівна; Kryshtofor, Viktoriia Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених продуктами переробки шипшиниКривошея, Микола Вікторович; Kryvosheia, Mykola Viktorovych
2025Обґрунтування технології виробництва печива збагаченого нетрадиційною рослинною сировиноюКостюк, Катерина Ігорівна; Kostiuk, Kateryna Ihorivna
2025Обґрунтування технології виробництва печива цукрового із додаванням продуктів переробки насіння амарантуКоршунов, Ростислав Дмитрович; Korshunov, Rostyslav Dmytrovych
2025Обґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмуванняКоломоєць, Володимир Володимирович; Kolomoiets, Volodymyr Volodymyrovych
2025Обґрунтування технології використання різних штамів дріжджів у формуванні сенсорних показників пиваКнітель, Діана Едуардівна; Knitel, Diana Eduardivna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 164