Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованоїПетренко, Марія Вікторівна; Petrenko, Mariia
2024Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівПаньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii
2024Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексівНаливайко, Олександр Валерійович; Nalyvaiko, Oleksandr
2024Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточокМалиш, Мар’ян Васильович; Malysh, Marian
2024Обґрунтування технології виробництва снеків м’яснихЛеусенко, Олександр Олександрович; Leusenko, Oleksandr
2024Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробівКьоз, Деніз Сайимович; Koz, Deniz
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печиваКузнєцова, Ксенія Ігорівна; Kuznietsova, Kseniia
2024Удосконалення технологічної лінії сушіння зернаКузнєцов, Вячеслав Сергійович; Kuznietsov, Viacheslav
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробівКрутик, Ігор Віталійович; Krutyk, Ihor
2024Удосконалення технології виробництва житнього хлібуКротюк, Діана Петрівна; Krotiuk, Diana
2024Удосконалення технології виробництва здобного печиваКозинець, Іван Олександрович; Kozynets, Ivan
2024Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням біоактивованого насіння кіноаКовальова, Ліліліана Сергіївна; Kovalova, Lililiana
2024Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста ДніпроКоваленко, Вікторія Максимівна; Kovalenko, Viktoriia
2024Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктівКобеляцька, Яна Сергіївна; Kobeliatska, Yana
2024Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoнКлимовa, Вaлерія Романівна; Klymova, Valeriia
2024Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного соргоКічігіна, Юлія Сергіївна; Kichihina, Yuliia
2024Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаКірієнко, Анастасія Станіславівна; Kiriienko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2024Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихиЄфименко, Катерина Іванівна; Yefymenko, Kateryna
2024Удосконалення технологічної лінії забійного цехуЄременко, Руслана Андріївна; Yeremenko, Ruslana
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 96