Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [49] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 49 з 49
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста ДніпроКоссе, Анна Іванівна; Kosse, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідКапштик, Євген Олегович; Kapshtyk, Yevhen
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва пастеризованого молока в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський» міста ДніпроІванова, Анна Анатоліївна; Ivanova, Anna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва кукурудзяних паличок в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів» міста ДніпроЗагній, Карина Олегівна; Zahnii, Karyna
2023Обґрунтування технології виробництва хліба з додаванням крупи пшоняноїДмитрик, Тетяна Сергіївна; Dmytryk, Tetiana
2023Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаДжур, Олександра Миколаївна; Dzhur, Oleksandra
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської областіГоман, Артем Володимирович; Homan, Artem
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки насіння ріпаку в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «СХІД АГРО» Синельниківського району Дніпропетровської областіВоронова, Лілія Миколаївна; Voronova, Liliia
2023Модернізація технологічної лінії з виробництва соняшникової олії в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Гетьман-Агро» Нікопольського району Дніпропетровської областіБортник, Поліна Анатоліївна; Bortnyk, Polina
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 41 до 49 з 49