Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Удосконалення технології виробництва йогуртівЄпішина, Альона Євгеніївна; Yepishyna, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошкамиДоценко, В’ячеслав Миколайович; Dotsenko, Viacheslav
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавкамиГрановський, Денис Сергійович; Hranovskyi, Denys
2024Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзиГотвянський, Володимир Миколайович; Hotvianskyi, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва печива на основі нетрадиційних видів сировиниГалкіна, Ксенія Ігорівна; Halkina, Kseniia
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2024Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житньогоАнтоненко, Анастасія Ігорівна; Antonenko, Anastasiia
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
2023Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівІльїн, Павло Геннадійович; Ilin, Pavlo
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинамиБерлова, Ганна Андріївна; Berlova, Hanna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської областіСавочка, Наталія Олексіївна; Savochka, Nataliia
2023Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняНосенко, Ілля Іванович; Nosenko, Illia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 96