Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 164
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівІльїн, Павло Геннадійович; Ilin, Pavlo
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
2023Обґрунтування технології виробництва хліба збагаченого круп’яними продуктамиБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna
2023Обґрунтування технології виробництва цукристих кондитерських виробів збагачених вітамінами та мінеральними речовинамиБерлова, Ганна Андріївна; Berlova, Hanna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна ячменю в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агроальянс» Новомосковського району Дніпропетровської областіСавочка, Наталія Олексіївна; Savochka, Nataliia
2023Обґрунтування технології виробництва морозива функціонального призначенняНосенко, Ілля Іванович; Nosenko, Illia
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки зерна пшениці в умовах приватного акціонерного товариства «Полтавське хлібоприймальне підприємство (Девладівська дільниця)» Софіївського району Дніпропетровської областіЛевонович, Наталія Олександрівна; Levonovych, Nataliia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва соняшникової олії в умовах селянського фермерського господарства «Іва» Синельниківського району Дніпропетровської областіКондратьєва, Анастасія Сергіївна; Kondratieva, Anastasiia
2023Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненнямГолота, Ірина Вікторівна; Holota, Iryna
2023Удосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіГайдук, Еліна Олександрівна; Haiduk, Elina
2023Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавкамиВовк, Каріна Сергіївна; Vovk, Karina
2023Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин»Бухгольц, Андрій Володимирович; Bukhholts, Andrii
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаСатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Біловол, Микола Сергійович; Bilovol, Mykola Serhiiovych
2023Удосконалення ділянки сушіння технологічної лінії з первинної обробки зерна пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської областіШумило, Марина Іванівна; Shumylo, Maryna
2023Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста ДніпроЧубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii
2023Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii
2023Модернізація технологічної лінії з первинної обробки зерна пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіЧередник, Євген Валерійович; Cherednyk, Yevhen
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 164