Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 164
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Модернізація технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста ДніпроКоваленко, Вікторія Максимівна; Kovalenko, Viktoriia
2024Застосування біологічно активних добавок для покращення якісних характеристик м’яса та м’ясопродуктівКобеляцька, Яна Сергіївна; Kobeliatska, Yana
2024Oбґрунтувaння технoлoгії вирoбництвa печивa з підвищеним вмістoм хaрчoвих вoлoкoнКлимовa, Вaлерія Романівна; Klymova, Valeriia
2024Обґрунтування технології виробництва солоду з пивоварного соргоКічігіна, Юлія Сергіївна; Kichihina, Yuliia
2024Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаКірієнко, Анастасія Станіславівна; Kiriienko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2024Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихиЄфименко, Катерина Іванівна; Yefymenko, Kateryna
2024Удосконалення технологічної лінії забійного цехуЄременко, Руслана Андріївна; Yeremenko, Ruslana
2024Удосконалення технології виробництва йогуртівЄпішина, Альона Євгеніївна; Yepishyna, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошкамиДоценко, В’ячеслав Миколайович; Dotsenko, Viacheslav
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавкамиГрановський, Денис Сергійович; Hranovskyi, Denys
2024Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзиГотвянський, Володимир Миколайович; Hotvianskyi, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва печива на основі нетрадиційних видів сировиниГалкіна, Ксенія Ігорівна; Halkina, Kseniia
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2024Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житньогоАнтоненко, Анастасія Ігорівна; Antonenko, Anastasiia
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 164