Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технологічної лінії первинної обробки зерна пшениці в умовах приватного акціонерного товариства «Полтавське хлібоприймальне підприємство (Девладівська дільниця)» Софіївського району Дніпропетровської областіЛевонович, Наталія Олександрівна; Levonovych, Nataliia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва соняшникової олії в умовах селянського фермерського господарства «Іва» Синельниківського району Дніпропетровської областіКондратьєва, Анастасія Сергіївна; Kondratieva, Anastasiia
2023Обґрунтування технології обробки пшеничного борошна інфрачервоним опроміненнямГолота, Ірина Вікторівна; Holota, Iryna
2023Удосконалення технологічної лінії з обробки насіння сої на продовольчі потреби в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіГайдук, Еліна Олександрівна; Haiduk, Elina
2023Обґрунтування технології виробництва пряників збагачених фітодобавкамиВовк, Каріна Сергіївна; Vovk, Karina
2023Впровадження ділянки вітамінізації в технологічній лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин»Бухгольц, Андрій Володимирович; Bukhholts, Andrii
2023Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошнаСатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва сметани в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Біловол, Микола Сергійович; Bilovol, Mykola Serhiiovych
2023Удосконалення ділянки сушіння технологічної лінії з первинної обробки зерна пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Юнігрейн-Базис» Кам’янського району Дніпропетровської областіШумило, Марина Іванівна; Shumylo, Maryna
2023Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста ДніпроЧубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii
2023Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii
2023Модернізація технологічної лінії з первинної обробки зерна пшениці в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської областіЧередник, Євген Валерійович; Cherednyk, Yevhen
2023Обґрунтування технології виробництва ананасового джемуТовстоног, Владислав Олександрович; Tovstonoh, Vladyslav
2023Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошнаСур, Катерина Павлівна; Sur, Kateryna
2023Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошнаСтрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana
2023«Модернізація технологічної лінії з виробництва олії та шроту методом екстракції в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро»Старокожко, Валерія Олегівна; Starokozhko, Valeriia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Кріоліт Д» міста ДніпроСклярова, Анастасія Олександрівна; Skliarova, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядраСеменюченко, Тетяна Вадимівна; Semeniuchenko, Tetiana
2023Обґрунтування технології борошняних кондитерських виробів, збагачених нетрадиційними видами борошнаРепенько, Анастасія Сергіївна; Repenko, Anastasiia
2023Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амарантуПластова, Анастасія Іванівна; Plastova, Anastasiia
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 96