Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [86] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 86
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2024Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануХарченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна злакових культурСмусенко, Віолетта Григорівна; Smusenko, Violetta
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варенихСіренко, Олена Сергіївна; Sirenko, Olena
2024Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениціСитник, Іван Юрійович; Sytnyk, Ivan
2024Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробівСаєнко, Олеся Олегівна; Saienko, Olesia
2024Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировиниРогатинська, Катерина Олександрівна; Rohatynska, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошнаРаєвська, Анна Олегівна; Raievska, Anna
2024Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусівРадчук, Катерина Максимівна; Radchuk, Kateryna
2024Обґрунтування технології борошняних виробів із бездріжджового тіста з овочевими добавкамиБабенко, Владислава Валентинівна; Babenko, Vladyslava Valentynivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованоїПетренко, Марія Вікторівна; Petrenko, Mariia
2024Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівПаньків, Олексій Русланович; Pankiv, Oleksii
2024Обґрунтування технології виробництва протеїнових кексівНаливайко, Олександр Валерійович; Nalyvaiko, Oleksandr
2024Обґрунтування технології виробництва хліба з використанням побічних продуктів переробки виноградних кісточокМалиш, Мар’ян Васильович; Malysh, Marian
2024Обґрунтування технології виробництва снеків м’яснихЛеусенко, Олександр Олександрович; Leusenko, Oleksandr
2024Модернізація технологічної лінії виробництва хлібних виробівКьоз, Деніз Сайимович; Koz, Deniz
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва здобного печиваКузнєцова, Ксенія Ігорівна; Kuznietsova, Kseniia
2024Удосконалення технологічної лінії сушіння зернаКузнєцов, Вячеслав Сергійович; Kuznietsov, Viacheslav
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбасних виробівКрутик, Ігор Віталійович; Krutyk, Ihor
2024Удосконалення технології виробництва житнього хлібуКротюк, Діана Петрівна; Krotiuk, Diana
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 86