Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [102] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилкомБец, Анна Сергіївна; Bets, Anna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувачаБерезовський, Сергій Анатолійович; Berezovskyi, Serhii Anatoliiovych
2025Удосконалення технології виробництва крупи гречаної, що не потребує варінняБабенко, Дмитро Олексійович; Babenko, Dmytro Oleksiiovych
2025Удосконалення технології виробництва печива підвищеної поживної цінностіАнтощенко, Павло Євгенович; Antoshchenko, Pavlo Yevhenovych
2025Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиціАнданченко, Поліна Михайлівна; Andanchenko, Polina Mykhailivna
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначенняАлександрова, Олександра Олександрівна; Aleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів дієтичного харчуванняЦимбал, Тетяна Сергіївна; Tsymbal, Tetiana Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2024Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировиниСкрипник, Аліна Олегівна; Skrypnyk, Alina Olehivna
2024Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначенняПотьомкіна, Ольга Костянтинівна; Potomkina, Olha Kostiantynivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробівОчеретько, Юлія Олексіївна; Ocheretko, Yuliia Oleksiivna
2024Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниКравчук, Інна Юріївна; Kravchuk, Inna Yuriivna
2024Обґрунтування технології утилізації відходів олійного виробництваКалюжний, Микола Миколайович; Kaliuzhnyi, Mykola Mykolaiovych
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культурІвченко, Марія Володимирівна; Ivchenko, Mariia Volodymyrivna
2024Удосконалення технології виробництва рисової крупиЖук, Катерина Сергіївна; Zhuk, Kateryna Serhiivna
2024Розробка технології напоїв функціонального призначення на основі плодів айвиДереза, Сергій Сергійович; Dereza, Serhii Serhiiovych
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2024Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануХарченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна злакових культурСмусенко, Віолетта Григорівна; Smusenko, Violetta
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варенихСіренко, Олена Сергіївна; Sirenko, Olena
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 102