Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [110] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 110
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатнимГрицюк, Валерія Владиславівна; Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначенняГриценко, Олексій Олексійович; Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютеновихГерасименко, Софія Віталіївна; Herasymenko, Sofiia Vitaliivna
2025Обґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировиниГанзій, Микита Романович; Hanzii, Mykyta Romanovych
2025Удосконалення технологічної лінії з виробництва делікатесів м’яснихВоскобойник, Андрій Андрійович; Voskoboinyk, Andrii Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва вин квітковихВакуленко, Ангеліна Вячеславівна; Vakulenko, Anhelina Viacheslavivna
2025Удосконалення технологічної лінії виробництва крупи пшеничноїБогатир, Інна Василівна; Bohatyr, Inna Vasylivna
2025Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варенихБілий, Іван Андрійович; Bilyi, Ivan Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва морозива збагаченого квітковим пилкомБец, Анна Сергіївна; Bets, Anna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних з додаванням кальцієвого збагачувачаБерезовський, Сергій Анатолійович; Berezovskyi, Serhii Anatoliiovych
2025Удосконалення технології виробництва крупи гречаної, що не потребує варінняБабенко, Дмитро Олексійович; Babenko, Dmytro Oleksiiovych
2025Удосконалення технології виробництва печива підвищеної поживної цінностіАнтощенко, Павло Євгенович; Antoshchenko, Pavlo Yevhenovych
2025Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиціАнданченко, Поліна Михайлівна; Andanchenko, Polina Mykhailivna
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв плодово-ягідних функціонального призначенняАлександрова, Олександра Олександрівна; Aleksandrova, Oleksandra Oleksandrivn
2024Обґрунтування технології виробництва продуктів дієтичного харчуванняЦимбал, Тетяна Сергіївна; Tsymbal, Tetiana Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2024Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировиниСкрипник, Аліна Олегівна; Skrypnyk, Alina Olehivna
2024Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначенняПотьомкіна, Ольга Костянтинівна; Potomkina, Olha Kostiantynivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробівОчеретько, Юлія Олексіївна; Ocheretko, Yuliia Oleksiivna
2024Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниКравчук, Інна Юріївна; Kravchuk, Inna Yuriivna
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 110