Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [126] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Обґрунтування параметрів процесу первинної обробки зерна з метою зменшення його травмуванняКоломоєць, Володимир Володимирович; Kolomoiets, Volodymyr Volodymyrovych
2025Обґрунтування технології використання різних штамів дріжджів у формуванні сенсорних показників пиваКнітель, Діана Едуардівна; Knitel, Diana Eduardivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних підвищеної поживної цінностіКірнос, Артем Денисович; Kirnos, Artem Denysovych
2025Проєкт цеху з виробництва олії соняшникової методом пресуванняКириленко, Артур Романович; Kyrylenko, Artur Romanovych
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв на основі вторинних продуктів переробки молокаКарлов, Єгор Андрійович; Karlov, Yehor Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва печива цукрового збагаченого продуктами переробки горіхівКаралаш, Аліна Віталіївна; Karalash, Alina Vitaliivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів ковбасних збагачених овочевими наповнювачамиКаплун, Яна Кирилівна; Kaplun, Yana Kyrylivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів вафельних функціонального призначенняКандаков, Артем Андрійович; Kandakov, Artem Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового збагаченого злакамиКанава, Микита Андрійович; Kanava, Mykyta Andriiovych
2025Обґрунтування технології виробництва напівфабрикатів бісквітних на основі сухих сумішейКабаненко, Аліна Валеріївна; Kabanenko, Alina Valeriivna
2025Обґрунтування технології виробництва пшеничних пластівців готових до споживанняІваницька, Олександра Миколаївна; Ivanytska, Oleksandra Mykolaivna
2025Обґрунтування технології отримання концентрату з ягід брусниціЗеленько, Ігор Олександрович; Zelenko, Ihor Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва пюре для дитячого харчування на основі топінамбуруЗарубенко, Анна Володимирівна; Zarubenko, Anna Volodymyrivna
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв безалкогольних з використанням безглютенової рослинної сировиниДраюк, Всеволод Сергійович; Draiuk, Vsevolod Serhiiovych
2025Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням борошна пшеничного екструдованогоДон, Аліна Владиславівна; Don, Alina Vladyslavivna
2025Удосконалення технології виробництва мармеладу желейногоДворядкіна, Кристина Геннадіївна; Dvoriadkina, Krystyna Hennadiivna
2025Обґрунтування технології виробництва кексів збагачених борошном шпінатнимГрицюк, Валерія Владиславівна; Hrytsiuk, Valeriia Vladyslavivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів хлібобулочних діабетичного призначенняГриценко, Олексій Олексійович; Hrytsenko, Oleksii Oleksiiovych
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних безглютеновихГерасименко, Софія Віталіївна; Herasymenko, Sofiia Vitaliivna
2025Обґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировиниГанзій, Микита Романович; Hanzii, Mykyta Romanovych
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 126